Läger

Vi gillar att träffa våra uppfödningar med deras mattar och hussar och bjuder därför in till två läger varje år!

INFO OM 2016-ÅRS LÄGER! 

BRUKSLÄGRET
Först ut på vårkanten är "Brukslägret".
På "Brukslägret" väljer man om man vill ingå i en grupp som kör spår, eller en grupp som kör sök. Lydnad samt uppletande brukar ibland köras gemensamt. Oftast finns det även en grupp som vill valla och naturligtvis kan vi även erbjuda det.
Vi träffas vi på torsdagskvällen, äter en bit mat och smider träningsplaner inför träningsdagarna. Frukost fixar alla själva, men vi ordnar lunch till de i skogen och till de i vallhagen samt gemensam middag på kvällskvisten.Kostnaden för "Brukslägret" är självkostnadspris, man betalar för mat och evt. lokalhyra. Vi har inga inhyrda instruktörer på "Brukslägret" utan vi hjälper varandra.
                       

SOMMARLÄGRET
"Sommarlägret" är runt mitten av juli.
På "Sommarlägret" vallar man i grupper om sex deltagare i fyra dagar. Vi träffas på onsdagskvällen, ställer i ordning husvagnar, husbilar och tält samt äter en go kvällsmat.
Även på "Sommarlägret" så ordnar man sin egen frukost. Lunch och middag ingår i lägeravgiften. Behöver man hjälp med övernattning säger man till så brukar det ordna sig!


Vanligtvis så vallar man för inhyrd instruktör hela torsdagen och fredagen. På lördagen och söndagen fortsätter man att valla i "sina" grupper fast utan instruktör.
Vi har fina träningsmöjligheter!
Vad sägs om en liten hage med en 25'a. Ett större gärde med en 50'a. Dessutom har vi fina fält här på Närkesslätten, bara ett par minuter från gården.

På "Sommarlägret" 2015 var det fyra grupper som vallade för instruktör!