Planerad valpkull


Vi har för närvarande ingen planerad valpkull!

__________________________________________________________________________
_________________________________________________________________________________

Idag 160104 var blivande mamma Vega på ultraljud och blev konstaterad dräktig. Det ska bli så kul med valpar igen, vi glädjer oss! 
Av kombinationen Somollis Lisbon Working Ninja'z Vega som nu väntar valpar i början av februari-16, förväntar vi sunda avkommor med bra vallningsanlag och hög arbetskapacitet. Vi tror att det kommer att bli riktiga fartiga arbetsmyror! Det här kommer bli Lisbon's andra kull totalt, men den första i Sverige. Det blir även Vega's andra kull.

Vill du ha en hund som inte säger nej till arbete kan det här vara kombinationen för dig. Om du däremot vill ha en träningskompis för sporadisk träning och en "slita soffan kompis" bör du leta upp en annan kombination! Som vanligt ser vi gärna att våra valpköpare utbildar sina hundar i annan hundsport i tillägg till vallning. 

Påminner om att valpar ur den här kombinationen kan inte utveckla sjukdomarna CEA eller IGS.

Om du tror att vår parning kan vara något för dig, eller om du har frågor är du välkommen att höra av dig till Stefan 070-951 91 00 eller Jenny 070-236 29 60. 
Somollis Lisbon 
e.James McGees Sid - u.Somollis Tess 
-
Lisbon är ung, sund, cool, stark och en orädd arbetshund. Jobbar till vardags med 300+ får. Han har tävlat sparsamt men fullföljt flera opens i Wales augusti 2015. Lisbons mamma Tess är oxå mor till flera duktiga lydnadshundar (SM/landslag) 

HD: B, ED: 0, CEA: normal, IGS: normal

Working Ninja'z Vega
e. Seemework Key - u. CMMS Ninja
-Vega är en liten, nätt, energisk och snabb arbetsmyra som oxå är mor till vår Å-kull. 
Hon är uppflyttad till högre klass spår och lydnadsklass 2. Hon har känd mental status och är skottfast liksom alla testade avkommor i hennes första kull.
HD: B, CEA: normal, IGS: carrier

Valpar ur den här kombinationen kan inte utveckla sjukdomarna CEA eller IGS.


Om du har frågor eller är intresserad av valp kontakta
Stefan 070-951 91 00 eller Jenny 070-236 29 60._________________________________________________________________________________


Vi har åter parat mamman till vår Å-kull, Working Ninja'z Vega.Om hon är dräktig så får vi valpar i början av februari-16.
Kommer snart mer info!