Skrytsida


2015

Gränsvallarens Åboy "Tott" Godkänd Vallhund
Gränsvallarens Åboy (Random Sod - Working Ninja'z Vega) som till dagligdags kallas "Tott" genomförde idag sitt vallprov 19 månader gammal i Norrby, Kungsör. Ett bra prov på känsliga djur resulterade i 92p.


Gränsvallare på Nordiska Mästerskapen Bruks-2015

Två hundar från kenneln har vid Nordiska Mästerskapen i sök i Vallentuna representerat Sverige och det svenska landslaget!

Gränsvallarens Vimsa med Jonny Hallgren 5:a
Gränsvallarens Uma-lin med Hanna Högström 8:a

Så himla roligt att med stolthet få gratulera bägge ekipagen med fina prestationer och till silvermedalj i lagtävlingen!


Gränsvallarhundar på Bruks-SM 2015
Hundar från kenneln som deltog på SM i sök:

Gränsvallarens Uma-lin med Hanna Högström 9:a
Gränsvallarens Yr-snö med Gun Bengtsson 10:a
Gränsvallarens Vimsa med Jonny Hallgren 11:a

Grattis till alla er!

Gränsvallare på lydnads-VM i Turin 2015

Gränsvallarens Sheger med Lena Löfroth representerade återigen Sveriges lydnadslandslag. I år var det på VM i Turin. Sheger har varit med i Sveriges lydnadstopp sedan han vann sin första landslagsuttagning 2011. Han har representerat Sveriges landslag 2012 VM i Salzburg, 2013 NM i Lillestrøm, 2014 VM i Helsingfors och 2015 VM i Turin som oxå fick bli Shegers sista lydnadstävling i karriären, nio år gammal är han nu en vallande pensionär!

Han har även kvalat till lydnads-SM 2011, 2012, 2013, 2014, 2015 och 2016. 
Gränsvallare överst på pallen i landslagsuttagning 

Gränsvallarens Sheger med Lena Löfroth vann vårens sista landslagsuttagning inför lydnads VM. Vinsten gav en plats i VM-laget till Turin!
2:a Maria Brandel&Ylle, 1:a Lena Löfroth&Sheger, 3:a Helena Lindholm&Picknick


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2014
Fin statistik för Gränsvallarens kennel. Vi tackar alla våra valpköpare för att ni röntgar och utbildar era hundar! --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------