måndag 18 januari 2016

Info om 2016-års läger

Vi startar som vanligt med vårt bruksläger på vårkanten och sommarlägret blir i slutet på juli.


2016-års bruksläger 
Går av stapeln vecka 15, torsdag-söndag. Det blir start torsdagen 14/4 kl. 1900 med en bit mat och avslut med detsamma söndagen den 17/4 kl. 1400.

All mat utan frukost ingår i priset och samvaron på kvällstid och vid avslutningen är hemma på gården hos Stefan och Seija. Där finns oxå möjlighet att ställa upp husvagn för övernattning. 

Anmälan senast 29/2-16
I din anmälan behöver vi veta om du vill träna sök, spår eller vallning. Vi vill oxå veta om du planerar att övernatta. Om du av nån anledning inte kan äta all sorts mat behöver du tala om det i din anmälan. Glöm inte att anmäla hur många ni kommer! 

Pris
Ca. 350kr. Allt är till självkostnadspris, dvs att man betalar för mat och evt. husvagnsplats. Det definitiva priset återkommer vi med när vi vet hur många som kommer! 2016-års vallningsläger

Sommarens valläger börjar pga. senarelagd lamning en vecka senare än "vanligt". 

Vi kör igång med samkväm och kvällsmat v. 30 på onsdagen den 27/7 kl 1900 och avslutar med lunch söndagen den 31/7 kl. 1400. All mat dvs. 4 lunch och fyra middagar samt fika alla dagar på förmiddag och eftermiddag ingår - frukost ordnar man själv! 
Vi tränar i grupp för inhyrd instruktör torsdag och fredag. Lördag och söndag fortsätter vi att träna själva i våra grupper, fast då med hjälp av varandra.
Gudrun Brundin lagar vår lunch och middag även i år! 
  
Pris: ca. 2100kr 


Anmälan senast 31/5-16
För att vi ska få bra sammansatta träningsgrupper behöver vi veta hur långt du har kommit i utbildningen med din hund. Ex. grundtränar/tränar inför VP/tävlingstränar. 
Vi vill oxå veta om du planerar att ställa upp husvagn eller om du kanske behöver låna husvagn för övernattning. Om du av nån anledning inte kan äta all sorts mat behöver du tala om det i din anmälan. Glöm inte att anmäla hur många ni är som kommer! 

Anmälan senast den 29/2-16 till brukslägret och senast den 31/5-16 till vallningslägret. 
Anmälan sker till: stefan.persson57@hotmail.se

//Stefan och Åsa